MELİKGAZİ BELEDİYE’DE CEZA HOCAYA KESİLDİ

MELİKGAZİ BELEDİYE’DE CEZA HOCAYA KESİLDİ

KADİR AYDIN GİTTİ, YERİNE ŞAHİN KABUL GELDİ

Voleybol 1.Lig Erkekler A Gurbu’nda mücadele eden Melikgazi Belediye’de alınan kötü sonuçların ardından Baş Antrenör Kadir Aydın ile yollar ayrıldı. Yerine Şahin Kabul getirildi.

Sezona play-off hedefi ile başlayan ancak istediği sonuçları bir türlü alamayan Melikgazi Belediye’de ilk ceza Baş Antrenör Kadir Aydın’a kesildi. Aydın’ın takımdan ayrılmasının ardından yeni baş antrenör Şahin Kabül oldu.

Melikgazi Belediye, geride kalan 8 haftada 2 galibiyet ve 6 mağlubiyet aldı. Temsilcimiz, topladığı 7 puanla 10.sırada yer alıyor. Siyah-beyazlı ekip, kaybedilen Bigadiç Belediye maçının ardından Baş Antrenör Kadir Aydın ile yollarını ayırdı. Melikgazi Belediye, Aydın’ın yerine takımı kapanan Şahinspor’un Baş Antrenörü Şahin Kabul getirildi.

Şahin Kabul’un duruma ilişkin sosyal medyasından yaptığı açıklama şu şekilde; “Melikgazi Belediye Spor A Takımı’na Baş Antrenör olarak görev başlamış bulunmaktayım. Allah yardımcımız olsun. Bana bu görevi layık gören kulüp başkanım Yakup Yüksel’e ve abim diyebileceğim Ahmet Bey’e teşekkür ederim. Her zaman yanımda olan dostum Mustafa Demirci ve öğrencimin ötesinde istatistikçimiz Esat ile benimle buralara kadar gelen yürekli genç aslanlarımın her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Birlikte inşallah elimizden geleni yapacağız.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek
Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı
Kayserispor’da hesaplar karıstı
Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı
Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor