Tarih: 09.07.2019 18:22

MECBUR KALMADIKÇA ÖĞLE SAATLERİNDE DIŞARI ÇIKMAYIN

Facebook Twitter Linked-in

Meteoroloji 7. Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Tekin Ateş haber ekibimize yaptığı haftalık hava tahmin değerlendirmesinde, sıcaklıkların mevsim normallerinin 2-4 derece üzerine çıkarak 35 derece civarında seyredeceğini vurgulayarak ?Vatandaşlarımız öğle saatlerinde mecbur kalmadıkça dışarı çıkmasınlar? uyarısında bulundu.

Meteoroloji 7. Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Tekin Ateş haber ekibimize yaptığı haftalık hava tahmin değerlendirmesinde sıcaklıkların mevsim normallerinin 2-4 derece üzerine çıkarak 35 derece civarında seyredeceğini belirtip, güneş ışınlarının dik geldiği öğle saatlerinde mecbur kalmadıkça sokağa çıkılmaması uyarısında bulunarak şöyle konuştu:

?Çarşamba günü az bulutlu ve açık, rüzgarlarımız kuzey ve kuzey batıdan hafif olacaktır. Perşembe günü rüzgarlarımız biraz daha kuvvetleniyor. Cuma günü ise parçalı bulutlu bir havanın ardından öğleden sonra yağmur beklentimiz var. Sıcaklıklara gelecek olursak hafta genelinde mevsim normallerinin üzerinde 35 derece civarında olacaktır. Vatandaşlarımızı öğlen saatlerinde mümkün oldukça dışarı çıkmamaları konusunda uyarıyoruz. Haftanın genel görünümü bu şekildedir. ?

HABER: ÖZGÜR AYDOĞDU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —