Tarih: 10.04.2016 20:05

MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDA KONGRE VAR

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Serbest Mali Müşavirler Odası üyeleri 7-8 Mayıs tarihleri arasında Olağan Genel Kurulu hazırlıkları yapıyor. Vizyon Meslek Grubu da Olağan Genel Kurulda yönetime aday olduklarını açıkladı. Vizyon Meslek Grubunun Yönetim Kurulu Başkan adayı Anfer Yılmaz oldu. Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
7-8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kayseri Serbest Mali Müşavirler Odası Olağan Genel Kuruluna seçim hazırlıkları başladı. Vizyon Meslek Grubu seçim yarışında yönetime aday olduğunu açıkladı. Vizyon Meslek Grubunun Yönetim Kurulu Başkan Adayı Anfer Yılmaz oldu. Yılmaz basın mensuplarına şunları söyledi; ?Bütün meslektaşlarımız, bağımlı ve bağımsız çalışanlar arasında ayrım gözetmeden mesleğimizin, itibarını, kalitesini, eğitim düzeylerini yükseltmek için kurulmuş bir gruptur. Grup seçim için kurulmuş bir grup değildir. Seçimden sonra da gerek Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında gerek oda dışında eğitim faaliyetlerine, seminerlerine, meslektaş dayanışmalarına devam edecektir.?
Vizyon Meslek Grubu yönetim kurulu listesi şu şekilde oluşuyor: Başkan Anfer Yılmaz, Süleyman Şahin, Selçuk Erdaş, Hayriye Güven, Yunus Zengin, Osman Canan, Bülent Özdiraz.
HABER: M. EMRE KİPMAN



9 NİSAN 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —