Tarih: 20.06.2016 17:32

LUDOVİÇ SANE,

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da transfer çalışmaları hız kazanıyor. Kayserispor´un suskunluğunu bırakarak hafta içinde yerli ve yabancı transferleriyle sözleşme imzalayacağı açıklandı.
Kayserispor´da anlaşmalar için gün sayılmaya başladı. Kayserispor´un suskunluğunu bırakarak hafta içinde yerli ve yabancı transferleriyle sözleşme imzalayacağı açıklanırken diğer yandan sözleşmesi sona eren kaptan Biseswar´ın durumunun ise henüz belli olmadığı öğrenildi. Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun yapacağı değerlendirmeye göre sözleşmeleri sona eren Biseswar, Simic sözleşmeleri süren Birol Parlak ve Berkan Emir´in takımda kalıp kalmayacaklarının netleşeceği belirtildi.
Trabzonspor´dan geçen sezon sarı-kırmızılı ekibe kiralanan Mustafa Akbaş konusunda da bordo mavili takımla görüşme sürüyor. Hakan Kutlu´nun, Mersin İdmanyurdu´ndan eski futbolcusu olan 29 yaşındaki santrafor Welliton Morais´in hafta içinde Kayseri´ye gelerek yöneticilerle yüz yüze görüşeceği ifade edildi.
Bonservisi elinde olan Welliton´un yanı sıra Kayserisporlu yöneticilerin yine bonservisi elinde bulunan Fransa´nın Bordeaux Kulübü´nün Senegal asıllı 29 yaşındaki kaptanı stoper Ludoviç Sane´yi de Kayseri´ye çağırdığı öğrenildi.
Bu arada sarı-kırmızılı takımın PTT 1.Ligi takımlarından anlaştığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´dan defans oyuncusu 26 yaşındaki Erkan Reşmen, 26 yaşındaki Azerbaycan asıllı Almanya doğumlu Ufuk Budak, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Umut Sönmez ve Şanlıurfaspor´dan Almanya doğumlu orta saha oyuncusu Kubilay Sönmez´in sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayacaklar arasında olacağı belirtildi.
Kayserispor Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan, "İç ve dış transferde görüşmelerimiz sürüyor. Hafta içinde bunlar kesinlik kazanacak. Taraftarımızı heyecanlandıracak üst düzeyde 3-4 oyuncu ile gelecekte yıldız olacak gurbetçi oyuncuları takımımıza kazandıracağız. Taraftarımız sabırlı olsun ve transferleri beklesin" dedi. (SPOR SERVİSİ)



20 HAZIRAN 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —