Tarih: 18.02.2022 16:32

Lider Talasgücü telafi peşinde

Facebook Twitter Linked-in

Sarı-Lacivertli ekip, Andırın’ı konuk edecek

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grup’ta mücadele eden lider Talasgücü Belediyespor, telafi peşinde. Sarı-lacivertli ekip, Andırın Yeşildağ’ı mağlup ederek Develi mağlubiyetini unutturmak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grup’ta 12.hafta karşılaşmaları, 19-20 Şubat’ta oynanacak. 12.hafta açılış karşılaşmasında Talasgücü Belediyespor-Andırın Yeşildağ’ı konuk edecek.

Geride kalan haftada Develispor’a mağlup olan ve sezonun ilk mağlubiyetini alan Talasgücü Belediyespor, 12.haftada oynayacağı Andırın Belediye karşılaşmasını kazanmak istiyor. Sarı-lacivertli ekip, Andırın Yeşildağ karşılaşmasının hazırlıklarını Cuma günü yaptığı antrenman ile sonlandırdı. 12.hafta öncesinde Talasgücü, 30 puanla zirvede yer alırken Andırın Yeşildağ ise 9 puanla 9.sırada yer alıyor.

Talasgücü Belediyespor-Andırın Yeşildağ karşılaşması, 19 Şubat Cumartesi günü Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynanacak. Saat 14:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Bekir Taşöz, Işık Ekinci ve Tuğba Sarı hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —