Tarih: 16.08.2020 16:28

​​​​​​​LAL KUAFÖR ESTETİK VE CİLT BAKIM MERKEZİ

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 


Talas Mevlana Mahallesi Anayurt bölgesinde hizmet verdiklerini söyleyen Lal Kuaför Estetik ve Cilt Bakım Merkezi sahibi Gülcan Tatoğlu; hem öğrenci yetiştirip hem de berberlik ve kuaförlük mesleğini yapmak isteyenlere çağrıda bulunarak aldıkları sertifikalarla kendi işlerinin patronu olabileceklerini belirtti.

HABERİN GİRİŞİ

Kayseri’nin güzellik eğimi ile alakalı alanında önde gelen merkezlerinden birisi olan Lal Kuaför Estetik ve Cilt Bakım Merkezi vatandaşlara büyük fırsat sunuyor. Lal Kuaför Estetik ve Cilt Bakım Merkezi MEB onaylı süresiz eğitimleri ile kendi işinizi kurabilecek yada bir yerde çalışabileceksiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onaylı özel kurslarda eğitim alan herkesin kendi işyerini açabileceğini belirten Lal Kuaför Estetik ve Cilt Bakım Merkezi sahibi Gülcan Tatoğlu; kendi işlerinin patronu olmak isteyenlere çağrıda bulundu.

Güzellik merkezlerinde MEB onaylı kurslarda öğrenci yetiştirdiklerini ve alınan eğitimlerin ardından nitelikli bir estetisyen ve güzellik uzmanı olabileceklerini kaydeden Gülcan Tatoğlu; “Mesleki eğitim kurslarına yönelik olan kuaförlük, berberlik, estetisyenlik ve cilt uzmanlarının yetiştirildiği bir binada öğrencilerimizle birlikte geleceğin üstadlarını inşa ediyoruz. Makine ve teçhizat temini başta olmak üzere a’dan z’ye kurulum danışmanlığı ve işyeri açma, evraklandırma, takibine kadar anahtar teslimi olan işletmelerin kurulumunda da büyük rol oynuyoruz” dedi.

 

 

 


(16 Ağustos 2020) https://www.dailymotion.com/video/x7vlzop Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


16 Ağustos 2020 LAL KUAFÖR ESTETİK VE CİLT BAKIM MERKEZİ
MEB ONAYLI KURSLARLA MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —