KULAKSIZ, GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ KONUŞTU

KULAKSIZ, GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ KONUŞTU

“FUTBOLUN KAZANACAĞI BİR MAÇ OLSUN”

HES Kablo Kayserispor teknik direktörü Uğur Kulaksız, Galatasaray maçı öncesinde konuştu. Kulaksız, ‘Futbolun kazanacağı bir maç olsun’ dedi.

Süper Lig’de heyecan, 30.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 30.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Galatasaray’ı konuk edecek.

Kayserispor Teknik Direktörü Uğur Kulasız, Galatasaray karşılaşması ve ligin geri kalan bölümüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile yapacakları maçın da kendileri için güzel bir karşılaşma olacağına dikkati çeken Uğur Kulaksız, şöyle dedi: “Bazı şeylerin tesadüf olmadığını göstermemiz adına, güçlü bir aile olduğumuzu göstermemiz adına, bizlere güvenen insanları sevindirmek adına bir maça çıkacağız. Karşımızda Türk futbolunun duayeni bir hoca olacak. Umarım futbol kazanır.”

Kulaksız, ligin bitmesine 12 hafta kaldığını anımsatarak, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Önümüzdeki süreçte şunları yapacağız, şu kadar puan alacağız gibi şeyler söylemek istemiyoruz. Biz her maçın tadını çıkaracağız. Her maça iyi hazırlanacağız. Böyle olduğu sürece de sonuçların iyi olacağını düşünüyorum. Kötü maçlar da çıkarabiliriz, motivasyonumuz düşebilir ancak önemli olan düştüğümüz yerden kalkmak. Bence bu daha gurur verici olur.”

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda
Gözler fener maçında
Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu
Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor
Kayserispor fener’i çalışıyor
Milli okçu fatma maraşlı milli takımda
Erva spor ilk 4’te
Boa morte gollerine devam ediyor
Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür
Kayserispor 1 sıra geriledi
Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı
Şampiyon güreşciler gsim’de
Talasgücü’nün gençler bir harika