KTO Meclis Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alanya'da

KTO Meclis Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alanya

Düzenlenen İletişim Semineri Programına Katıldı

Kayseri Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri,  İletişim Semineri programı kapsamında Alanya'da bir araya geldi.  Adenya Otel'de yapılan ve 2 gün süren seminer programı, Uzman Eğitimci Adnan Erbaş'ın katkılarıyla gerçekleştirildi.

Eğitim semineri programı hakkında bilgi veren Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin iletişim becerilerini geliştirecek ve daha etkin olmalarını sağlayacak böyle önemli bir eğitimi düzenledik. Seminer programı kapsamında; Kurum Kültürü, İş Yaşamında İletişim Biçimleri, İletişim Yöntemlerinin Etkin Kullanılması gibi 11 ayrı başlıkta eğitim gerçekleştirildi” dedi.

Eğitim faaliyetlerini önemsediklerini ve sürekli hale getirdiklerinin altını çizen Başkan Hiçyılmaz, Oda yönetimi olarak, gerek personelimiz gerekse de yönetim kurulu ve meclis üyelerimizin ihtiyaç duyulan her konuda eğitim alması için özenli çalışmalar yürütmekteyiz. İletişim Semineri programımız da bu kapsamda gerçekleştirilmiştir. Eğitim programının katılım sağlayan üyelerimize yararlı olduğunu kanaatindeyim. Üyelerimizden gelecek tüm eğitim taleplerine açık olduğumuzun da bilinmesini isterim. Eğitime katılan üyelerimize ve Uzman Eğitimci Adnan Erbaş'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı