KTO´DA BAYRAMLAŞMA!

KTO´DA BAYRAMLAŞMA!

GÜLSOY, ?BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ?

Kayseri Ticaret Odası Yönetimince tertiplenen ve Çevre ?Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri birinci sıra adayı İsmail Özdemir´in de iştirak ile gerçekleştirildi? Bayramlaşma töreninde konuşan KTO Başkanı Ömer Gülsoy ?Birlikte güçlüyüz diyor ve hep birlikte nice güzel bayramlar görmeyi temenni ediyorum ? ifadesini kullanadı?

Kayseri Ticaret Odası Yönetimince tertiplenen ve Çevre ?Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri birinci sıra adayı İsmail Özdemir ve oda üyelerinin iştirak ile gerçekleştirildi?

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kto Yönetim Kurlu Başkanı Ömer Gülsoy herekesin bayramını kutlayarak başladığı sözlerinin devamında ?Bayramlar gönüllerin sevinç ve huzur dolduğu, ve gönüllerden tüm İslam alemine yayıldığı müstesna günlerdir. Bayram birlik beraberlik ve dayanışmadır. Bizde bu bilinçle üyelerimizle aramızdaki bağı güçlendirmek için buradayız. Birlikte daha güçlüyüz . Hep birlikte nice güzel bayramlara ? değerlendirmesinde bulundu?.

Etkinliğe onur konuğu olarak katılan Mhp 1. Sıra Milletvekili adayı İsmail Özdemir ?de bayramların insanları birleştiren ve buluşturan günlerin olduğunun altını çizip ?Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın? Bizler siyasi birliktelikle bu ülkeyi gerektirdiği hak ettiği yere taşıması için çalışıyoruz.?diye konuştu?

Bir diğer onur konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı VE Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ise tüm Kayseri halkının bayramını tebrik edip, Fetö´nun gerçek yüzünü 15 Temmuz gecesi gösterdiğini gördük. Pkk zaten vardı, ama çukur kazıp bu ülkenin geleceğini tehdit edip bölme niyetindeydi ve sonra İşid diye proje çıkarıp Türkiye üzerinde oyunlar oynamaya katlılar. İşte bu durumu çok iyi gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli bey ortak mücadele kararı alarak seçimlerde de ittifak yaparak milletin sesine kulak verdiler? ifadesini kullandı?

Bakan Özhaseki ve Mhp Milletvekili adayı Özdemir birlikte kürsüye çıkıp ?Birlikte Güçlüyüz? sloganının anlamına uygun olarak poz verip , birlik mesajları vediler?

Etkinlik KTO üyelerinin bayramlaşması ile noktalandı?



Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu
“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”
CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti
Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı
Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi
Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu
Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği
Ekmeğe zam yolda
'Dijital yaşam ve iletişim'
Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül
‘Büyük Su Projesi’ başladı
"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"
Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı
Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek
Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı