Tarih: 16.05.2016 18:41

KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ´DAN

Facebook Twitter Linked-in

13 Mayıs´ta gerçekleşen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Seçimli Olağan Genel Kurulunda aldığı 128 oy ile güven tazeleyerek kotuğunu koruyan Metin Kösedağ ve ekibine ?Hayırlı Olsun ? ziyaretinde bulunan Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yaptığı değerlendirmede; basının özgür olması gerektiği ve doğru yapılan haberlerde yapılan yorumlarda herkesin hür olduğunu vurguladı?
13 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek koltuğunu koruyan Metin Kösedağ´a, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nde gerçekleşen ziyarete Metin Kösedağ ve Mahmut Hiçyılmaz´ın yanı sıra Kayseri gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunda yer alan gazeteciler de katıldı.
Burada konuşan Mahmut Hiçyılmaz, basının özgür olması gerektiği ve doğru yapılan haberlerde yapılan yorumlarda herkesin hür olduğunu aktardı.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Metin Kösedağ ise, Ticaret Odası meclis salonunda gerçekleşen olağan genel kurulda, teşekkür için kendisinin geleceğini ancak, Mahmut Hiçyılmaz´ın kendilerinden daha önce davrandığını söyledi. Kösedağ ayrıca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
HABER: M. EMRE KİPMAN



16 MAYIS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —