Tarih: 31.01.2017 20:31

KTO BAŞKAN YARDIMCISI HASNALÇACI,

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Ankara´da gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Kurul toplantısına iştirak ederek ilimizi temsil etti..
TOBB tarafından yürütülen Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmalarından sorumlu olan Akreditasyon Kurulu, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete başkanlığında toplandı.
Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan Hasnalçacı, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen denetimden büyük bir başarı ile çıkan Kayseri Ticaret Odası´nın akreditasyon konusundaki başarısının toplantıda gündeme geldiğini belirtti.
KTO´nun başarısının TOBB´daki yansımalarından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Hasnalçacı, Kayseri Ticaret Odası olarak 5 yıldızlı hizmet veren odalar arasında en yüksek puana sahip oda konumunda olduklarını ve üyelere sunulan hizmette kaliteye büyük önem verdiklerini kaydetti?
Hasnalçacı yapılan toplantıda, 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilen, 12. Dönem Oda/Borsaların Belgelendirme Denetimleri ile 4.-6. ve 9. Dönem Oda/Borsaların Belge Yenileme Denetimlerine ilişkin sonuç raporlarının değerlendirildiğini ve Oda/Borsaların akreditasyonları hakkında karara varıldığını belirtti?
Toplantıda ayrıca, 13. Dönem Akreditasyon Sürecinde yer alan 28 Oda/Borsanın da eğitim çalışmalarına başlanılması yönünde karar alındı.


Video Haber


KTO BAŞKAN YARDIMCISI HASNALÇACI, TOBB´UN... Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —