Konya, ‘çıkış maçı’ olsun

Konya, ‘çıkış maçı’ olsun

Süper Lig’in 33.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Konyaspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmadan galip ayrılarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. 

Süper Lig’de 32.hafta geride kaldı. Yukatel Kayserispor, 32.haftayı maç yapmadan tamamlarken, 33.hafta karşılaşmasında ise Konyaspor’a konuk olacak. 

Son olarak Adana Demirspor’a kaybeden ve kazanamama serisini üç maça çıkaran Yukatel Kayserispor, 33.haftada oynayacağı Konya maçını, çıkış maçı olarak görüyor. Temsilcimiz, hazırlıklarını pazartesi günü yaptığı antrenman ile devam ettirdi. Antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Teknik Direktör Çağdaş Atan, “Adana maçının ardından 1 hafta ara verdik. Hem dinlendik, hem de toparlandık. Şimdi ligi domine eden takımlardan biriyle deplasmanda karşılaşacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapalım ve Konya maçı ile yeniden çıkışa geçelim” dedi. Yukatel Kayserispor, Cumartesi gününe kadar Konya maçının hazırlıklarını ilimizde sürdürecek. 

Konyaspor-Kayserispor karşılaşması, 7 Mayıs Pazar günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda
Gözler fener maçında
Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu
Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor
Kayserispor fener’i çalışıyor
Milli okçu fatma maraşlı milli takımda
Erva spor ilk 4’te
Boa morte gollerine devam ediyor
Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür
Kayserispor 1 sıra geriledi
Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı
Şampiyon güreşciler gsim’de
Talasgücü’nün gençler bir harika