KOCASİNAN GÜZELLİK SALONLARINI DENETLEDİ

KOCASİNAN GÜZELLİK SALONLARINI DENETLEDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, vatandaşların estetik hizmetleri sunan güzellik salonlarını denetlediklerini söyledi.

Belediyelerin fen ve imar ağırlıklı görevleri yanında vatandaşın sağlığını ve cebini de koruyacak nitelikte hizmetlerinin de olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız,” Vatandaşlarımızın sağlığı, cebi, satın aldığı hizmetin kalitesi bizi ilgilendiriyor. Estetik hizmetler sunmak amacıyla faaliyet gösteren güzellik salonlarını Sağlık Müdürlüğü’yle Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğümüz ortaklaşa denetledi” dedi.
Başkan Bekir Yıldız, vatandaşın özellikle sağlığını olumsuz biçimde etkileyebilecek hizmetlerin zarar vermesine engel olmak amacıyla denetimleri titiz biçimde yürüttüklerinin altını çizerek,”Zabıta, Temizlik, Ruhsat ve Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Estetik ihtiyaçları karşılamak için kurulan güzellik salonlarının fiziki alt yapısı, işlemleri, bulunması gereken asgari ekipmanları, personelin yeterliliğiyle, gerekli sağlık kontrollerinin yapılıp yapılmadığını denetledik. Doktor yetkisinde olan her türlü işlemlerin uygulanma durumunu kontrol ettik. Görevli personelimiz güzellik salonu işletmecilerine uyması gereken kuralları yeniden anlattı, son gelişmelerle ilgili bilgileri aktardı. Sağlık ihmale gelmez, vatandaşlarımızın sağlığı kendi sağlığımız kadar önemlidir” şeklinde konuştu.

 

 



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”
HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı
1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı
Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu
Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor
Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti
Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet
Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu
“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”