Tarih: 11.11.2011 10:19

KOCASİNAN BAYRAMLAŞTI, ATIKLAR TEMİZLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Personelin bayramını tebrik ederek ailesiyle birlikte daha nice huzurlu bayramlar temennisiyle sözlerine başlayan Başkan Bekir Yıldız, ''Ev halkının çoluk çocuk herkesin gönlüne göre bayramlar olsun. Önümüzdeki yıllarda inşallah ağız tadıyla daha nice bayramlar olur. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Temizlik ekibi ve diğer arkadaşlar anında müdahale ederek çalıştılar ve şehir kurban kesildikten sonra pırıl pırıl hale geldi. Onun için hepinize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Herkes görevini tam yaptığı zaman problem kalmaz. Bize düşen sizlerin sosyal haklarını anında karşılamak, onun için çabalamaktır. Elbirliğiyle bu şehri tertemiz yapıp kalkındıracağız. Ben tekrar ev halkının hepsinin bayramını tebrik ediyorum. Ağız tadıyla nice bayramlar diliyorum'' dedi.
Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir de mutlu bir bayram yaşadıklarını belirterek, ''Allah razı olsun Bekir Başkanımız bayram öncesi, maaşımızı, ikramiyemizi ve sosyal haklarımızı ödedi. Bu nedenle sıkıntısız bayram yaşadık'' şeklinde konuştu.
Bu arada Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kurban satış ve kesim yerlerini temizleyip hijyenik ilaçlama yaparak kullanılabilir hale getirdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —