Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, 100. Yıl Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan sporcularını tebrik ederek, yeni dönemde başarılı sporculara yakışır salon sporlarının yapıldığı yeni bir tesis yapacaklarını söyledi.
Yetiştirdiği sporcularla Kayseri’yi sporun merkezi haline getiren Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, elde ettiği başarılarla şehre büyük gurur yaşatıyor. Kocasinan’ın Masa Tenisi sporcuları, 21-25 Şubat tarihleri arasında Amasya ilinde düzenlenen 100. Yıl Gençler Türkiye Şampiyonası'nda hem tekler hem de çiftler de birincilik elde ederek, Türkiye Şampiyonu oldu.
100. Yıl Gençler Türkiye Şampiyonası müsabakalarına, Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı damga vurdu. Kocasinan sporcusu Mehmet Ali Karaboğa, Genç Erkekler Tekler karşılaşmaların elde ettiği başarılar sayesinde Türkiye Şampiyonu olurken Çift Erkekler de ise Kenan Eren Kahraman, Türkiye Şampiyonu oldu. Karışık Çiftlerde ise yine Kenan Eren Kahraman, Türkiye üçüncüsü oldu. Turnuva sonunda Türkiye şampiyonu olan Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncularına madalya ve kupaları takdim edildi.
Başarıların devam etmesi için tüm sporculara her zaman desteklerini artırarak sürdüreceklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Hem tekler hem de çiftler de birincilik elde ederek, Türkiye Şampiyonu olan çocuklarımızı ve onlarla birlikte bu işe emek veren Milli Takım Antrenörleri Halil Adak ile Kemal Balım’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Takımımızın masa tenisinde elde ettiği başarılar sayesinde Kayseri, masa tenisinde merkez konumuna geldi. Bunun en büyük örneği masa tenisinde Milli Takıma en çok sporcu gönderen takım olarak Türkiye’de en başarılı il konumundayız. Bu doğrultuda bizler de Allah nasip ederse vatandaşların teveccühü ile yeni dönemde sporcularımızın daha profesyonel bir ortamda çalışmaları için yeni spor merkezleri yapacağız. Özellikle Kayserimize başarılı sporcularımıza yakışır salon sporlarının yapıldığı bir tesis kazandıracağız” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, “Gerek Kocasinan Belediyesi olarak gerek ise şahsım olarak her zaman sporcularımızın yanındayız” diyerek sözlerini noktaladı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de
Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...