Kırın artık şu tahtayı!

Kırın artık şu tahtayı!

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da transfer yasağı devam ediyor. Taraftar ve spor kamuoyu ise sabırsızlıkla tahtanın açılmasını bekliyor. 

Süper Lig’de sezonun sona ermesinin hemen ardından transfer yasağının kaldırılması için çalışmalara başlayan Yukatel Kayserispor, çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

Çağdaş Atan ile de yollarını ayırmak istemeyen Yukatel Kayserispor, bir an önce transfer tahtasını açmak ve transfer çalışmalarına başlamak istiyor. Özellikle başkan Ali Çamlı’nın son zamanlarda yaptığı açıklama tüm dikkatlerin Kayserispor’a çevrilmesine neden oldu. Çamlı, “Transfer tahtasını açamazsam, bu işi bırakırım” dedi.  Taraftarı heyecanlandıran bu açıklamanın ardından tüm gözler, yeni haftaya çevrildi. Kulislerde dolaşan dedikodulara göre; önümüzdeki hafta transfer tahtası açılacak ve transfer çalışmaları başlayacak. 

2023-2024 sezonunda ligi domine edecek bir ekip oluşturmaya planlayan sarı-kırmızılı ekip, Çağdaş Atan’ın verdiği liste doğrultusunda transfer çalışması yapacak. 

Haber: Şevket Tekin



Mh. Kayserispor, Fener'e Direnemedi Haftayı 41 Puanda Kapattı
Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda
Gözler fener maçında
Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu
Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor
Kayserispor fener’i çalışıyor
Milli okçu fatma maraşlı milli takımda
Erva spor ilk 4’te
Boa morte gollerine devam ediyor
Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür
Kayserispor 1 sıra geriledi
Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı
Şampiyon güreşciler gsim’de