KESİN PROJE 1 AY SONRA

KESİN PROJE 1 AY SONRA

Kocasinan Belediyesi'nde BÖLGE HASTANESİ görüşmesi: KESİN PROJE 1 AY SONRA ÇIKACAK- Kayseri'de yapımına başlanan bölge hastanesinin yapımını üstlenen firmanın teknik ekibi Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı ziyaret etti.

Türkiye'nin ilk bölge araştırma hastanesini Kayseri'ye yapacak YDA İnşaat'ın Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İspir, Proje Müdürü Mimar Yavuz Çal ve Proje Direktörü Tunç Duygun, Başkan Bekir Yıldız ile hastanedeki son gelişmeleri değerlendirdi.

      Projenin Türkiye'deki ilk uygulama olması nedeniyle Kayseri için önemli bir kazanç olduğunu vurgulayan Başkan Yıldız, ''Türkiye'de ilk uygulamayı yapmanın zor ve güzel yanları vardır. İnşallah başarıyla altından kalkar ve memnun olursunuz. Burada 1 milyar lira para harcanacak. Hasta yakınlarını memnun edecek, civardan gelenleri de mağdur etmeyecek nitelikte insanların ihtiyaçlarını karşılayacak donanımlar kazandırmanız gerekir.” dedi.

      Yaklaşık 1 ay sonra hastanenin kesin projesinin çıkacağının altını çizen konuk heyet üyeleri, temel atma töreni sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri söz nedeniyle inşaatın 2,5 yılda tamamlanmasını hedeflediklerini, proje kapsamında 4 yıldızlı otel, spor merkezi, kafeterya, çarşı gibi sosyal donatılar da yapılacağını belirttiler.



Büyükşehir’den gençlere özel uygulama: ‘Genç Kart Kayseri’
https://kaytvdigital.com/
Çerkes Sürgünü'nü 160. yılında unutmadı
"Bu yıl 28 kilometre yolumuzu asfaltlayacağız"
Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı’ paneli
Melikgazi’de kavşaklar güzelleşiyor
Arıcılığa son 3 yılda 7 milyon TL'lik destek
Melikgazi’den rahat ve konforlu ulaşım için alternatif yol
Talas’ta Necip Fazıl Sergisi
2. Kadın Kooperatifleri Fuarı başlıyor
“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”
“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi
Özel çocuklara "QR kodlu" koruma
"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"
Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”