K.ERCİYESSPOR ÇİFT BAŞLADI

K.ERCİYESSPOR ÇİFT BAŞLADI

Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde Puan almamız şart” diye konuştu.

HABERİ İZLE

Süper Lig'de tehlikeli bölgeden bir türlü kurtulamayan Kayseri Erciyesspor'da Galatasaray deplasmanının ardından kulüp tesislerinde ilk idman gerçekleştirildi. Sabah ve akşam olmak üzere çift gerçekleştirilen idmanda futbolcuların moralsiz oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde Puan almamız şart” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor'da haftanın ilk idmanı çift olarak gerçekleştirildi. Sabah düz koşu ve aerobik hareketleri ile salon çalışmasında bulunan mavi-siyahlılar, akşam idmanında ise sahada kondisyon ve top çalışması gerçekleştirdiler.

ÖZDİLEK, PUAN ALMAMIZ ŞART”

Galatasaray deplasmanından moralsiz dönen mavi-siyahlı takımda futbolcularında moralsiz oldukları gözlenirken, antrenman öncesi konuşan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Gençlerbirliği maçı öncesinde sıkı bir antrenman haftası gerçekleştirileceklerini belirterek, Puan almamız gereken bir maç olacak. Sıkı bir hazırlık haftası yaşamak ve kendi sahamızda oynayacağımız bu önemli maçı puanlar alarak tamamlamak istiyoruz. Üstümüzdeki takımlarla bulunan puan farkımız kapanmayacak kadar açık değil. Bizim adımıza üst üste alınacak 2 galibiyet dengeleri değiştirebilir. Bunu da sağlayacak kapasiteye sahibiz. Güzel bir çalışma ortamı sağlayıp bütün varlığımızla Gençlerbirliği maçına adapte olacağız” diye konuştu.

Gençlerbirliği maçında cezaları devam eden Edinho ve kaleci Gökhan yine kadroda yer alamayacak.



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti