KENDİ PARTİLİMİZ SATTI

KENDİ PARTİLİMİZ SATTI

DP İL BAŞKANINDAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA “SEÇİMLERDE KENDİ PARTİLİMİZ BİZİ SATTI”

Demokrat Parti İl Başkanı Fikri Aşkın’dan kendi partililerine karşı zehir zemberek açıklama yaptı. 2011 yılının Demokrat Parti için çok sıkıntılı geçtiğini ve seçimlerde kendilerini iyi anlatamadıklarını dile getiren Aşkın, “seçim döneminde Sattılar, sattılar diye gezdik, ama baktık ki Demokrat Partiyi kendi yönetimimiz ve ilçe başkanlarımız satmışlar” diye konuştu.

 

 

12 Haziran’da yapılan milletvekili seçimlerinde Demokrat Parti’nin projelerini ve yeni seçilen Genel Başkanları olan Namık Kemal Zeybek’in kendisini iyi tanıtamadıklarından dolayı seçimleri kötü geçirdiklerini dile getiren İl Başkanı Fikri Aşkın kendi partililerini ağır bir dille eleştirdi. Seçimlerde hazırladıkları sloganlarla halka yaptıklarını anlatmaya çalıştıklarını belirten Aşkın, “ sattılar diye propaganda yaptık, ama baktık ki Demokrat Parti’yi kendi il yönetimimiz ve eski ilçe başkanlarımız sattılar” diyerek, partililerini eleştirdi.

 

Parti mensuplarının ve il yönetimde bulunan kişilerin seçimlerde Demokrat Partiye oy vermediklerini özellikle MHP’ye çalıştıklarını dile getiren Aşkın, “ partimize ve bize yapılan bu hareket bizi üzmüştür. Bizim gibi partilerin en büyük sorunu seçim barajıdır. Bizim gibi partiler seçim barajını geçmekte sıkıntı çekiyorlar. Bir an önce seçim barajının kaldırılması gerekiyor. Kısacası 12 Haziranda yapılan seçimlerde bizim gibi partilerin kendi seçmeninden bile oy alamadılar” diye konuştu.

 

 

Fransa Meclisinin aldığı kararı “ Cehennemin Dibine Kadar Alsınlar” diye yorumlayan İl başkanı Aşkın, Türkiye’nin küçük ülkeler tarafından tehdit edilir duruma geldiğini belirterek, “ Dış politikamız güçlü olsaydı bu tür küçük ülkeler Türkiye’yi tehdit edemezdi” dedi.

 

“Türkiye Cumhuriyetin dış politikası sıfırdır” diyen Aşkın, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’de Fransa’nın Cezayir’de katliam yapmıştır diye bir karar almasını beklerdik. Çünkü Fransa’da bir çok kere katliamlara neden olmuştur. Biz Türk Milleti olarak Fransa’nın aldığı karara kızıyoruz ama Fransa’ya düzenlenen hiçbir tur seyahati iptal olmadı. Hem kızıyoruz hemde Fransa’da yeni yılı kutlayacağız. Bunu anlamakta ben güçlük çekiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Ak Parti hükümetinin yeni anayasa ile ilgili kendi bildiğini yapacağını ile süren Aşkın, bugüne kadar yapılan anayasaların hepsinin sivil değil askeri anayasalar olduğunu, sivil toplum örgütü ve siyasi partilerden alınan düşüncelerin bir önem taşımayacağını vurguladı.

 

 

 



Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı