KAZA DEĞİL CİNAYET

KAZA DEĞİL CİNAYET

Kayseri Emniyeti: ''Kaza değil cinayet'' -''otomobil çarpması sonucu ölüm'' olayına ilişkin araştırmada, olayın kaza değil ''kasten adam öldürme'' olduğu tespit edildi Kayseri Emniyet Müdürlüğü, önceki gün

      Kayseri Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Nuri Has Mahallesi Hürriyet Caddesi Gül Apartmanı otoparkı girişinde, Bekir Y'nin, iki gün önce, bir aracın çarpması sonucu öldüğü anımsatıldı.

      Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince, kaza yaptıkları otomobille kaçan şüpheli ya da şüphelilerin tespitine yönelik, olay yeri civarındaki işyeri ve bina güvenlik kamera kayıtları ile görgü tanıklarının beyanları doğrultusunda olayın, ''kasten adam öldürme'' olabileceğinin değerlendirildiği ve çalışmaların bu yönde derinleştirildiği kaydedildi.

      Araştırmalarda, şüpheli aracın mavi ya da lacivert renkli olduğu, markasının belirlendiği, sağ ön farının yanmadığının tespit edildiği belirten açıklamada, şunlar kaydedildi:

      ''Kayıtlardan aynı marka ve renklerdeki araçların listesi (bin 200 adet) çıkartılarak çalışmalara başlanılmıştır. Araştırmalar sırasında olaya karışan otomobil, hasarlı ve üzeri muşamba ile örtülmüş şekilde bir evin bahçesinde bulunmuş, gerekli teknik incelemeler yapılmış, olayı gerçekleştiren M.K. ile diğer şüpheliler M.K. ve A.Y. isimli şahıslar yakalanmıştır. Elde edilen deliller, şüpheli ve tanıklarla yapılan mülakat neticesinde, olayın daha önce aralarında meydana gelen kavganın devamı olarak gerçekleştiği ve olayın kasten öldürme olayı olduğu tespit edilmiştir.''

      Açıklamada, şüphelilerin adli mercilere sevk edildiği kaydedildi. 



11 kaçak göçmen Yunus Timleri’ne yakalandı

Kayseri'de okul ve çevreleri denetlendi

Alkol kaçakçılarını boş şişeler ele verdi

Aranan cezaevi firarisi bazanın altından çıktı

Kayseri emniyeti huzuru bozan araçları denetledi

54 yıl hapis cezası bulunan kadın yakalandı

Aranan şahıslara operasyon: 14 gözaltı

Tartıştığı eski eşini ve babasını vurdu

Çok sayıda tarihi eser ele geçirildi: 1 gözaltı

"kız alıp verme" kavgasında 4 tutuklama

"Zarar verme niyetim yoktu, olay kazara oldu"

DEAŞ üyesi sanığa hapis cezası

Zehir tacirine 10 yıl hapis cezası

Kaza ihbarına giden ambulans kaza yaptı: 3 yaralı

30 yakalama kararı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan kadın yakalandı

Kanalı basıp iş adamını darp eden 7 kişiye 79 yıl ceza