Tarih: 28.09.2021 16:53

KAYSO YATAK SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİNİ BULUŞTURDU

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Sanayi Odası’nın ev sahipliğince Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği - IBIA, BİFAŞ Birleşik Fuar Yapım A.Ş yetkilileri ve ilimiz yatak üreticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen istişare toplantısında 6-9 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan ‘IBIA Fuarı’ büyüteç altına alındı.

Kayseri Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Nebi Doğan, toplantının beklenenden daha fazla ilgi gördüğünü belirterek, katılımcılara şükranlarını sunup; Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği’nin bir ihtiyaçtan dolayı kurulduğunun altını çizdi.

Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği Başkanı Osman Güler ise Türkiye'nin yatak sektöründe dünyada 14. sırada yer aldığını hatırlatıp, ülkemizdeki yatak yan sanayi üreten firmaların sayısının 160 civarında olduğunun altını çizerek “Yılbaşına kadar ülkemizde faaliyet gösteren tüm firmaları çatımız altına almak ve bunun akabinde 2022 yılında yurtdışındaki firmaların talebine cevap vererek derneğimiz çatısı altına almayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 

BİFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural’ da düzenlenecek olan fuar hakkında bilgiler vererek; "6-9 Ekim 2022 için biz IBIA Fuarını yapmak üzere elimizi taşın altına koyduk. Bu fuar bu sektörün ne kadar içinde olduğumuzun bir göstergesi olacak” değerlendirmesinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —