ANNESİ 82 yaşındaki Huriye Boydak´ı geçen cumartesi günü toprağa veren Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, tutuklu kardeşlerinin cenazeye katılmaları yönünde izin veren Adalet Bakanlığı yetkililerine teşekkür etti.
ANNESİ 82 yaşındaki Huriye Boydak´ı geçen cumartesi günü toprağa veren Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, tutuklu kardeşlerinin cenazeye katılmaları yönünde izin veren Adalet Bakanlığı yetkililerine teşekkür etti. Boydak, "Türkiye´ye düşmanlık besleyen FETÖ liderinin taziyesini ne şahsım ne de kardeşlerim kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı.
Kayseri merkez Camii Kebir´de kılınan cenaze namazı ardından annesini toprağa veren KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile, FETÖ soruşturmaları sonrasında tutuklu kardeşleri Hacı ve Memduh Boydak´ın cenazeye katılmalarını sağlayan Adalet Bakanlığı yetkililerine teşekkür etti. Boydak, "Canım anacığımı ailece tüm sevdiklerimizle ebedi aleme gönderdik" diyerek başladığı paylaşımına şöyle devam etti:
"Kardeşlerimin de son vazifeye katılmaları bizleri ailece mutlu etti. Öncelikle kardeşlerim için bu imkanı sağlayan mahkemelerimize ve Adalet Bakanlığı yetkililerine teşekkür ediyorum. Her şey yerli yerinde oldu. Bizler de ana ocağında az da olsa hasret giderdik. Kardeşlik hukukumuz elhamdülillah yerli yerinde. Sağlıkları da gayet güzel. Zaman, ilaç. Annemin vefatı nedeniyle arayan, soran, mesaj gönderen, bizzat gelen tüm dostlarımıza en kalbi duygularımla kardeşler adına çok teşekkür ederim. Babamı 13 yıl önce Aralık ayında kaybetmiştik. Annem, babama çok güzel bakmıştı hastalığı sırasında. Babamın bol duasını almıştı anacığım. Türkiye´ye düşmanlık besleyen FETÖ terör örgütü liderinin taziyesini ne şahsım ne de kardeşlerim kabul etmiyoruz. Yakamızdan düşün artık. Kardeşlerim de yanımızda idi. Ailemizle ilgili örgütün büyük bir oyun içerisinde olduğunu herkes görüyor. Bizim bunlarla ilgimiz bağımız yok. Darbe girişimiyle yüzlerce insanımıza kastedenlerin FETÖ ve yandaşlarının Allah hem bu dünyada hem de ahirette bin türlü belasını versin."
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.