Tarih: 19.09.2020 17:27

KAYSERİ'YE 5 KİŞİLİK, FİLYASYON EKİBİNİ KOORDİNE EDECEK UZMANLAR GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında Kayseri'ye filyasyon çalışmalarını koordine edecek 5 kişilik uzman ekip geldiğini duyurup, ilimiz sakinlerine seslenerek “Maskesiz gezmeyelim, maske takmayanları uyaralım” ifadesini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer Koronavirüs ile mücadelenin tüm hızıyla devam ettiğini ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile son günlerde Kayseri'de artan vaka sayılarını görüştüklerini ifade etti.

Salgının Kayseri'deki etkisinin kırılması ve virüsün yok edilmesi için kentteki yetkililerin büyük mücadele verdiğinin altını kalın çizgilerle çizen Vekili Tamer şunları kaydetti. "Artan vaka sayıları nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir görüşme gerçekleştirdik. Bunun sonucunda Kayseri'deki gidişatın, yapılan mücadelenin varsa eksikliklerini, neler yapılabileceğini masaya yatırdık. Bunun sonucunda Kayseri'ye 5 kişilik, filyasyon ekibini koordine edecek uzmanlar geldi ve çalışmaya başladı. En kısa zamanda bu artışı durdurmak hatta yok etmeyi ümit ediyoruz. Tüm Kayseri halkıyla bunu gerçekleştireceğiz. Burada en önemli husus maske. Maskesiz gezmeyelim maske takmayanları uyaralım."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —