Tarih: 04.07.2013 10:53

KAYSERİSPOR`UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU!

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig hazırlıklarına kulüp tesislerinde yapılan antrenmanla başlayan Kayserispor`un, yurt dışı kamp programı açıklandı. 20 Temmuz`da önce İstanbul, daha sonra Almanya Münih`e hareket edecek olan sarı-kırmızılıların ilk etap yurt dışı kampında oynayacağı hazırlık maçlarındaki rakipleride belli oldu.

SARI-KIRMIZILILARIN KAMP PROGRAMI AÇIKLANDI

Kafilenin havayolu ile Münih`e ulaşacağını ve karayoluyla Seefeld Bölgesi`ndeki kamp yerine gideceğini duyuran Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, UEFA`dan gelecek haberi de beklediklerini hatırlatarak, “Bir yandan lig hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, diğer yandan da UEFA`dan gelecek haberi bekliyoruz. Bu nedenle erkenden hazırlanmaya başladık. Kamp çalışmalarımıza da hız vereceğiz. Kamp çalışmalarımız dahilinde hazırlık maçları da gerçekleştireceğiz. Bu hazırlık maçlarında ise İtalya Seri A takımlarından Fiorentina ve Verona ile Almanya Bundesliga takımlarından E.Frankfurt ile maç yapacağız.” dedi.

SEZON AÇILIŞINA ÖZEL KOKTEYL

Öte yandan Kayserispor, sezon açılışı kapsamında perşembe günü saat 19.00`da kulüp tesislerinde kokteyl düzenleyecek. Geniş kapsamlı olarak düzenlenen kokteyle Kayseri spor camiası, şehrin ileri gelenleri, Kayserispor`a geçmiş dönemlerde hizmetlerde bulunmuş spor ve iş adamları ile taraftarlar katılacak. (Haber: Mustafa GÜRBÜZ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —