Tarih: 30.07.2022 19:36

Kayserispor’un gençleri gelecek vaat ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Atan, “Sezon içerisinde 3-4 gencimizi sahaya süreceğiz”

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’un gençleri gelecek vaat ediyor. Genç oyuncuların duruma ilişkin konuşan Kayserispor Teknik Direktör Çağdaş atan, “Sezon içerisinde 3-4 oyuncuyu sahaya süreceğiz” dedi.

Süper Lig’de yeni sezon 5 Ağustos’ta başlayacak. Sezonun ilk maçında Yukatel Kayserispor, Beşiktaş’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürürken sezon başında kadroya dahil edilen genç oyuncularda dikkat çekiyor.

Teknik Direktör Çağdaş Atan, genç oyuncularla yakında ilgilenirken sezon içerisinde 3-4 oyuncudan da yararlanacaklarını açıkladı. Atan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kampa dahil ettiğimiz oyuncularımızdan dikkatimizi çeken isimler var. Bu isimleri söylemek yanlış olur, oyuncuların psikolojisini bozmamak gerekir. Genç kadro havuzumuz çok iyi durumda. Sezon içerisinde kullanacağımız 3-4 oyuncu yakaladığımızı düşünüyoruz. Özellikle birinden çok daha fazla ümitliyiz. Sezon içerisinde rekabetçi ve üreten bir Kayserispor olma yolunda adımlar atacağız.”

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —