Tarih: 01.09.2015 18:25

KAYSERİSPOR´UN TRANSFERLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Facebook Twitter Linked-in

   Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, yönetim krizi ile transfer sezonunu geç açsa da, takımın başına Tolunay Kafkas´ın gelişi ile birlikte transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılar, transfer sezonu sonuna kadar Kafkas´ın takımda görmek istediği 13 oyuncuyu transfer etti.
Geride kalan sezonda PTT 1. Lig´den Süper Lig´e yükselen Kayserispor, yönetim krizi nedeniyle transfer sezonuna geç başladı.
Recep Mamur ve yönetimi yeniden takımın başına geldi ve ilk olarak takımın başına Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ı getirdi. Kafkas, oluşturduğu transfer listesini yönetime sundu. Sarı-kırmızılı yönetim Kafkas´ın istediği oyuncuları takıma kazandırmak için çalışmalar yaptı ve büyük ölçüde liste tamamlandı.
Birçok isimle yollarını ayıran sarı-kırmızılılar, birinci transfer sezonunun sonuna kadar 12 oyuncu transfer etti. En dikkat çekici transfer ise, Erciyesspor´dan bedelsiz olarak 1 yıllığına kiralanan Oğulcan oldu. Oğulcan bilindiği üzere transfer sezonunun en çok konuşulan ismi olmuştu. Son gün yapılan değişikliklerle 13 transferi kadrosuna katan Kayserispor bu futbolcularla ilk yarıyı tamamlayacak.
Kayserispor´un yeni sezon öncesi transfer ettiği isimler ise şu şekilde: Vanderley Dias Marinho, Deniz Türüç, Samba Sow, Diego Lopes, Furkan Özçal, Larrys Destin Mabiala, Abdulaziz Demircan, Mustafa Akbaş, Zeki Yavru, Yakubu, Berkan Emir, Yusuf Çekiç ve son olarak da Erciyesspor´dan Oğulcan´ı bir yıllığına kiraladı. (SPOR SERVİSİ)

 



1 EYLÜL 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —