Tarih: 18.02.2019 17:20

KAYSERİSPOR´UN GÖZÜ YÜKSEKLERDE

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 22.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Göztepe´yi 2-1´lik skor ile mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?Bu köprünün altından çok sular geçer ama inşallah bu sular bizi yukarı doğru taşır´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´de 22.hafta geride kalırken, İstikbal Mobilya Kayserispor, çıkışını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, 8 haftadır yenilmezken son iki maçını da galibiyetle tamamladı.

Fenerbahçe ve Göztepe karşılaşmalarından galibiyetle ayrılan Kayserispor´da şimdi hedef daha üst sıralarda yer almak. Sarı-kırmızılı ekip, 23.haftada oynayacağı Konya maçını ve 24.haftada oynayacağı Beşiktaş karşılaşmalarını da kazanarak, yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Göztepe karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Erol Bedir, şöyle dedi: ?Tabii puan olarak sezon başında hedeflediğimiz yerde değiliz. Benim aklımdaki yerler daha iyi yerlerdi. Uzun süren sakatlıklar ve cezalar bizi sıkıntıya soktu. Son 8 haftada 16 puan aldık. Hikmet hoca ile birlikte ortalama 2 puanı tutturduk. Şuanda 28 puanımız var. Bu köprünün altından çok sular geçer ama inşallah bu sular bizi yukarı doğru taşır.?

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —