Tarih: 13.01.2018 16:25

KAYSERİSPOR´DAN TARIK ÇAMDAL´A YALANLAMA

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Tarık Çamdal´ı transfer edeceği yönündeki haberlere açıklık getirdi. Resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?Konuyla ilgili hiçbir düşüncemiz yoktur´ dedi.

Süper Lig´de fırtınalar gibi esen ve ligin ilk yarısını 5.sırada tamamlayan Kayserispor, devre arası kampını Antalya´da sürdürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp hakkında birçok oyuncuyu transfer edeceği dedikodularının da ardı arkası kesilmiyor.

Son olarak Galatasaraylı oyuncu Tarık Çamdal´ın, Kayserispor´a gideceği yönünde haberler çıktı. Bu haberlere Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, yazılı açıklama yaptı. Konuyla ilgili hiçbir düşüncemiz yok diyen Bedir, şunları kaydetti: ?Bazı yayın organlarında kulübümüzün Galatasaraylı futbolcu Tarık Çamdal´ı istediği ve iki tarafın bu konuda görüştüğü iddia edilmiştir. Konuyla ilgili hiçbir düşüncemiz yoktur. Ayrıca; Her türlü soruya açık yürekle cevap veren yönetim anlayışımıza rağmen bize sorulmadan, haberimizin bile olmadığı böyle bir haber yayın yapanlara yakışmamış olup; Anadolu takımlarını, hele Kayserisporumuzu İstanbul takımlarının ?Pilot takımı´ gibi görme alışkanlığının da artık değişmesi gerektiğini düşünüyoruz.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —