Tarih: 20.07.2018 15:31

KAYSERİSPOR´DAN FLAŞ TRANSFER ATAĞI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, flaş bir transfer ile sezonu tamamlamak istiyor. Galatasaray ile yollarını ayıran Yasin Öztekin ile görüşmeler başladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, transfer sezonunu 1 transfer yaparak tamamlamak istiyor. Sarı-kırmızılı ekibin gündemindeki son ise Galatasaray ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde bulunan Yasin Öztekin oldu.

Şimdiye kadar Mensah, Hasan Hüseyin Acar, Sakıb Aytaç ve Bilal Başacıkoğlu´nu transfer eden Kayserispor, transferi bir kanat oyuncusu transfer ederek tamamlayacak. Aatıf ve Volkan Şen´e transfer teklifi götüren Kayserispor, bu oyuncularında istediği sonucu alamamıştı. Sarı-kırmızılı ekibin son gözdesi Ertuğrul Sağlam´ın da istediği Yasin Öztekin oldu. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu ile Kayserispor yönetimi ilk görüşmesini yaptı ve olumlu sonuç aldı. Şartlar oluşursa, tecrübeli oyuncu Kayseri´ye gelecek ve kendisini Kayserisporlu yapan sözleşmeye imza atacak.

31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yasin Öztekin, Dortmund, Gençlerbirliği, Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor ve son olarak Galatasaray forması giydi.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —