KAYSERİSPOR’DA YÖNETİM KRİZİ

KAYSERİSPOR’DA YÖNETİM KRİZİ

BAŞKAN GÖZBAŞI, LİSTE OLUŞTURAMIYOR

HES Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, kongre öncesi liste oluşturmakda zorlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin borçları nedeniyle iş insanları listede yer almak istemiyor.

HES Kablo Kayserispor’da genel kurul ikinci toplantısı, 26 Haziran’da yapılacak. Yapılacak olan genel kurulda Berna Gözbaşı’ndan başka aday bulunmazken Gözbaşı, yönetim listesi oluşturmakta da zorlanıyor.

Son iki sezondur düşme hattında yer alan ve 2019-2020 sezonu sonunda düşmenin kaldırılması ile ligde kalan HES Kablo Kayserispor, 2020-2021 sezonunda da son haftaya kadar düşme korkusu yaşadı. Bunların yanında mali anlamda da zorluk çeken sarı-kırmzılı ekip, 2020-2021 sezonu sonunda kongre kararı aldı. Başkan Berna Gözbaşı’nın yeniden aday olacağı kongre için henüz başka bir aday yok. Başkan Berna Gözbaşı, aday olmaktan çekinmezken yönetim listesi oluşturamıyor. Kayserili iş insanları, sarı-kırmzılı ekibin borçlarını gerekçe göstererek yönetim kurulunda yer almak istemiyor. Gözbaşı’nın yönetim lisetesini kongre günü tamamlaması bekleniyor.

HES Kablo Kayserispor, cumartesi günü yapılacak kongrenin ardından teknik direktör Yalçın Koşukavak gözetiminde kulüp tesislerinde toplanacak ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Yılmaz ve oyunculardan maça davet
Karagümrük hazırlıkları tamam
Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı
Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de
Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı
2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı
Karagümrük imha planı hazır
Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor