Tarih: 29.05.2017 17:02

KAYSERİSPOR´DA İZİN ZAMANI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 33.hafta karşılaşmasında Karabükspor ile 2-2 berabere kalan Kayserispor, bu maçın ardından iki günlük izne ayrıldı.
Spor Toto Süper Lig´de kalmayı ligin bitimine 3 hafta kala garantileyen Kayserispor, 33.hafta karşılaşmasında Kardemir Karabükspor´a konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmada iki kez öne geçse de mücadele 2-2 berabere sonuçlandı ve her iki tarafta 1 puana razı oldu.
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, galibiyete yakın taraf olduklarını ancak basit goller yiyerek, berabere kaldıklarını söyledi. Maçın ardından ilimize dönen sarı-kırmızılı ekip, 2 günlük izne ayrıldı. Kayserispor, ligin son haftasında oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla başlayacak. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu, son hafta karşılaşmalarının oynanacağı tarihi 4 Haziran olarak belirledi.
Ligin ilk yarısında oynanan Kayserispor-Medipol Başakşehir karşılaşmasını, 5-0´lık skor ile Medipol Başakşehir kazanmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, şampiyonluk şansını kaybeden İstanbul ekibini Kayseri´den eli boş göndermek istiyor.

Haber: Şevket Tekin



28 MAYIS 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —