Tarih: 14.04.2019 16:30

KAYSERİSPOR´DA HÜZÜN RÜZGARI

Facebook Twitter Linked-in

İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 28. haftasında MKE Ankaragücü´nü konuk etti. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken goller ikinci yarıda geldi ve Kayserispor, taraftarı önünde 2-0´lık yenilgi yaşadı.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte Kayserispor, konuk ekip Ankaragücü´ne karşı atak geliştirmeye başladı. 16.dakikada defanstan gelen topu iyi kontrol eden Chery´nin yaklaşık 35 metreden sert şutunu kaleci Altay direğin dibinden güçlükle kornere çeldi. 27.dakikada sol kanattan Sacko´nun ortasına iyi yükselen Boyd´un kafa vuruşu kaleci Lung´da kaldı. 28.dakikada Sadaev´in defansın arkasına attığı pasla buluşan Pinto´nun kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda meşin yuvarlak auta gitti. 44.dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Kitsiou´nun şutu önce defansa çarptı, ardından da kaleci Lung kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0´lık skor ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına ise Kayserispor, daha istekli başladı. 60.dakikada sol çaprazdan Deniz´in kullandığı serbest vuruşta köşeye giden topu kaleci Altay güçlükle çeldi. 65.dakikada sol taraftan kullanılan kornerde ön direkte yakın mesafeden sert bir kafa vuruşu yapan Sedat, Kaleci Lung´u geçemedi. 77.dakikada Kitsiu´nun ceza sahasına gönderdiği topta defans ile kaleci arasına giren Boyd şık bir vuruş ile topu Lung´un üzerinden ağlarla buluşturdu ve skor Ankaragücü adına 1-0 oldu. 90+4.dakikada sol kanattan Aydın´ın pasında kale önünde bomboş durumdaki İlhan topu boş filelere yolladı ve Ankaragücü skoru 2-0´a taşıyan taraf oldu. Kayserispor ise taraftarı önünde mağlubiyet üzüntüsü yaşadı.

Bu sonuçla İstikbal Mobilya Kayserispor 36 puanda kaldı, Ankaragücü ise 35 puana yükseldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —