Tarih: 05.10.2019 17:14

KAYSERİSPOR´DA FREN PATLADI

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´in 7.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Göztepe´ye konuk oldu. Karşılaşma, Göztepe´nin 4-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Göztepe-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasında, Cüneyt Çakır, Tarık Ongun ve Aleks Taşçıoğlu hakem üçlüsü görev yaptı.

Mücadeleye etkili başlayan Göztepe, 7.dakikada Alpaslan Öztürk´ün golü ile maçta öne geçti ve skor 1-0 oldu. 43.dakikada Göztepe, Soner Aydoğdu´nun golü ile maçta farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Serdar Gürler´in ceza alanına gönderdiği ortasında, Benoit Poulain´in kafayla uzaklaştırdığı topu önünde bulan Soner Aydoğdu, ceza yayından topun gelişine yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı sol köşede ağlarla buluşturdu. 45+1.dakikada Göztepe, Napoleoni´nin golü ile maçta farkı üçe çıkardı. Hızlı gelişen atakta sol kanatta topla buluşan Serdar Gürler önündeki boş alandan yararlanarak ilerledi ve ceza alanına girerek pasını Stefano Napoleoni´ye aktardı. Stefano Napoleoni, Aymen Abdennour´u ekarte ederek yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Silviu Lung´un yanından ağlarla buluşturdu. İlk yarı Göztepe´nin 3-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıya da etkili başlayan ev sahibi ekip Göztepe, 50.dakikada Göztepe, Stefano Napoleoni´nin golü ile maçta farkı dörde çıkarttı. 71.dakikada Hasan Hüseyin Acar´ın ceza alanında sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda top uzak kale direğinden geri geldi. Mücadelede karşılıklı ataklar olsa da başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 4-0 Göztepe´nin üstünlüğü ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —