KAYSERİSPOR´DA ANTALYA YOLCUSU

KAYSERİSPOR´DA ANTALYA YOLCUSU

SARI-KIRMIZILI EKİP, GÜNÜ TAKTİK ÇALIŞMA İLE TAMAMLADI

Spor Toto Süper Lig´in 22.hafta karşılaşmasında Antalyaspor´a konuk olacak Kayserispor, bugün havayolu ile Antalya´ya gidecek. Sarı-kırmızılı ekip, dün günü taktik ağırlıklı çalışma ile tamamladı.

Spor Toto Süper Lig´de 22.hafta, 16-17-18 ve 19 Şubat´ta oynanacak. Kayserispor, 22.hafta karşılaşmasında Antalyaspor´a konuk olacak.

Ligin 21.hafta karşılaşmasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Kayserispor, 1 günlük iznin ardından Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, dün gerçekleştirdiği taktik çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü. Kayserispor-Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını bu sabah gerçekleştireceği ter antrenmanı ile tamamlayacak ve havayolu ile Antalya´ya gidecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmayı kazanarak, çıkışını sürdürmek istiyor. 22.hafta öncesinde Kayserispor, 35 puanla 5.sırada yer alıyor. Antalyaspor ise 21 puanla 15.sırada yer alıyor.

Antalyaspor-Kayserispor karşılaşması, yarın Antalya Stadyumu´nda oynanacak. Saat 13:30´da başlayacak olan mücadelede, Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel ve Candaş Elbil hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Murat TURP



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Yılmaz ve oyunculardan maça davet
Karagümrük hazırlıkları tamam
Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı
Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de
Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı
2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı
Karagümrük imha planı hazır
Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor