Tarih: 15.02.2018 17:11

KAYSERİSPOR´DA ANTALYA YOLCUSU

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 22.hafta karşılaşmasında Antalyaspor´a konuk olacak Kayserispor, bugün havayolu ile Antalya´ya gidecek. Sarı-kırmızılı ekip, dün günü taktik ağırlıklı çalışma ile tamamladı.

Spor Toto Süper Lig´de 22.hafta, 16-17-18 ve 19 Şubat´ta oynanacak. Kayserispor, 22.hafta karşılaşmasında Antalyaspor´a konuk olacak.

Ligin 21.hafta karşılaşmasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Kayserispor, 1 günlük iznin ardından Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, dün gerçekleştirdiği taktik çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü. Kayserispor-Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını bu sabah gerçekleştireceği ter antrenmanı ile tamamlayacak ve havayolu ile Antalya´ya gidecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmayı kazanarak, çıkışını sürdürmek istiyor. 22.hafta öncesinde Kayserispor, 35 puanla 5.sırada yer alıyor. Antalyaspor ise 21 puanla 15.sırada yer alıyor.

Antalyaspor-Kayserispor karşılaşması, yarın Antalya Stadyumu´nda oynanacak. Saat 13:30´da başlayacak olan mücadelede, Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel ve Candaş Elbil hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Murat TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —