KAYSERİSPOR’A İNGİLİZ YILDIZ

KAYSERİSPOR’A İNGİLİZ YILDIZ

AARON LENNON YENİ SEZONDA KAYSERİSPOR’DA

Transferde atağa kalkan Süper Lig ekibi HES Kablo Kayserispor büyük ses getirecek bir transfere imza attı. Sarı-kırmızılı ekip, İngiliz kanat oyuncusu Aaron Lennon’ı kadrosuna kattı.

Süper Lig’de yeni sezonda dünyaca ünlü bir yıldız daha vitrine çıkacak. Süper Lig temsilcimiz, Premier Lig'in dev takımlarında forma giyen kanat oyuncusu Aaron Lennon’ı renklerine katarak bombayı patlattı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, başarılı bir transfer operasyonuna imza atarak yıldız futbolcuyu sarı-kırmızılı kulübe kazandırdı. Lennon, Kayseri’ye gelerek Başkan Gözbaşı ile fotoğraf çektirdi. 33 yaşındaki yıldız, Leeds United, Tottenham, Everton ve Burnley gibi Premier Lig ekiplerinde forma giydi.

Burnley'le sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan İngiliz oyuncu, Premier Lig’de toplam 388 maça çıktı, 34 gol, 62 asistle oynadı. Transfere ilişkin konuşan Başkan Gözbaşı, ‘Kayserisporumuz, İngiliz yıldız Aaron Lennon ile anlaşma sağlamıştır. İngiliz yıldız şehrimize gelmiştir. Transferleri bekleyen büyük Kayserispor taraftarları, imzalar bu hafta sonu. Çalışmalarımız oldukça verimli devam ediyor’ dedi.

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek