Tarih: 28.07.2021 15:49

KAYSERİSPOR’A CAMPANHARO’DAN KÖTÜ HABER

Facebook Twitter Linked-in

OYUNCU, 3-4 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’a Campanharo’dan kötü haber. Tecrübeli oyuncu, sakatlığı ve ciğerindeki sorundan dolayı 3-4 ay sahalardan uzak kalacak.

Süper Lig ekiplerden Yukatel Kayserispor’da sezon hazırlıkları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu Gustavo’dan kötü haber geldi. Oyuncu 4 aya yakın sahalardan uzak kalacak.

Geride kalan sezonda sakatlık geçiren ve uzunca bir süre sahalardan uzak kalan Gustavo, ülkesinde de Covid-19 nedeniyle hastane yatmıştı. Yeni sezon hazırlıklarının başlamasıyla Kayseri’ye gelen ve takıma katılan Gustavo’nun dizindeki sakatlık ve akciğerindeki sorun nedeniyle tedavi göreceği öğrenildi. Bu tedaviler nedeniyle tecrübeli oyuncu, 3-4 ay sahalardan uzak kalacak.

Gustavo’nun durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, şöyle dedi: “Yüzde 25-30 civarında akciğer problemi var. Bir de dizinden ameliyat oldu. Gustavo’nun 2 problemi birden var. Oyuncunun 3-4 aylık bir tedavi süreci olacak. Her iki sorundan dolayı sorunları var ve özel çalışmalar yapıyor.”

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —