Tarih: 17.09.2018 17:09

KAYSERİSPOR´A MAĞLUBİYET İZNİ

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 6.hafta mücadelesinde Kayserispor-Konyaspor´u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile başlayacak.

Spor Toto Süper Lig´in 5.hafta karşılaşmasında cumartesi günü Kayserispor-Göztepe´ye konuk oldu. Sahada varlık gösteremeyen Kayserispor sahadan 2-0´lık skor ile mağlup ayrılırken, mağlubiyetin ardından takıma 2 gün izin verildi.

Kayserispor ligin 6.hafta mücadelesinde sahasında Atiker Konyaspor´u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarına bugün saat 19:00´da yapacağı antrenmanla başlayacak. 6.hafta öncesinde Kayserispor, 8 puanla 6.sırada yer alırken, Atiker Konyaspor ise 8 puanla 5.sırada yer alıyor. Konyaspor ligin 5.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe´ye 1-0´lık skor ile mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig´de 6.hafta heyecanı, 21-22-23 ve 24 Eylül´de oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. Kayserispor-Torku Konyaspor karşılaşması, 22 Eylül Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Karşılaşma saat 16:00´da başlayacak.

Haber: Mustafa Gürbüz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —