Tarih: 07.04.2023 15:22

Kayserispor yüzünü yeniden lige çevirdi

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden Yukatel Kayserispor, yüzünü yeniden lige çevirdi. Sarı-kırmızılı ekip, ligin 28.hafta karşılaşmasında Ümraniyespor’u konuk edecek. 

Süper Lig’de 28.hafta, Konyaspor-Antalyaspor karşılaşması ile başladı. 28.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor ise Ümraniyespor’u konuk edecek. 

Hafta içinde kupada Fenerbahçe ile karşılaşan ve mücadeleden 4-1 mağlup ayrılarak kupaya veda eden Yukatel Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ilimize döndü. Temsilcimiz, ara vermeden Ümraniyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat sürdü. Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyen oyuncular yenileme antrenmanı yaparken diğer oyuncular ise pas ve şut çalışması gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı ekip, cumartesi günü yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek. 28.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 41 puanla 7.sırada yer alırken Ümraniyespor ise 23 puanla 18.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Ümraniyespor karşılaşması, 10 Nisan Pazartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Zorbay Küçük, İlker Takpak ve Murat Temel hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —