Kayserispor PFDK’ya sevk edildi

Kayserispor PFDK’ya sevk edildi

Yukatel Kayserispor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Sarı-kırmızılı ekip, müsabaka görevlilerine ve sportmenliğe ayrıkı hareketten dolayı sevk edildi. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği'nce Spor Toto Süper Lig’in 23. haftası ve erteleme maçları sonrası 7 Süper Lig ekibinin, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildiği açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen takımları açıkladı. Buna göre; Galatasaray ve Beşiktaş “çirkin ve kötü tezahürat” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca; Galatasaray, Trabzonspor ve Ankaragücü “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK’ya sevk edildi.

Giresunspor, Kayserispor ve Konyaspor da “hakemler ve diğer müsabaka görevlilerine toplu müdahale” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40/A maddesi uyarınca PFDK’ya sevk edildi. Öte yandan Kayserispor’un “7 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verildi.

Haber: Şevket Tekin



Okul sporları kayseri minikler satranç il birinciliği
Kayserispor konya maçına hazır
Hacılar erciyesspor avantajı koruyamadı
Spor a.ş. yaz spor okulları kayıtları başladı
Melikgazi’nin yıldızı feray’a milli davet
Konya maçı için geri sayım sürüyor
Süper lig’de 37.hafta hakemleri açıklandı
Gençlik haftası başladı
Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı
Kayserispor’da tek hedef galibiyet
Kayserispor kritik virajda
Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel
Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı
Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde
Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı