KAYSERİSPOR, MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR, MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİ-ANKARA MAÇI, CUMARTESİ SAAT 13:30’DA

Süper Lig’in 25.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’de 25.hafta Çaykur Rizespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşması ile başladı. 25.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor ise MKE Ankaragücü’nü konuk edecek.

Hafta başından bu yana Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren HES Kablo Kayserispor, Cuma günü gerçekleştirdiği antrenman ile hazırlıklarını sonlandırdı. Son antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan teknik direktör Dan Petrecu, ‘Kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmanın 6 puanlık bir karşılaşma olduğu unutmayalım. Daha üst sıralara tırmanmak için bu karşılaşmayı mutlaka kazanmalıyız. Sahaya çıkın ve elinizden gelinin fazlasını yapın’ dedi. HES Kablo Kayserispor’da sakatlıkları devam eden Lung, Anton Maglica, Pedro ve Denis Alibec Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Öte yandan, kart cezası sona eren Sapunaru, Ankaragücü karşılaşmasında forma giyebilecek.

HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü karşılaşması, 13 Şubat Cumartesi günü Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Bozbey hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Konya maçı için geri sayım sürüyor
Süper lig’de 37.hafta hakemleri açıklandı
Gençlik haftası başladı
Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı
Kayserispor’da tek hedef galibiyet
Kayserispor kritik virajda
Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel
Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı
Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde
Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı
Burak yılmaz’dan ‘var’ çıkışı
Kritik karşılaşma cumartesi günü
Mh. Kayserispor, Fener'e Direnemedi Haftayı 41 Puanda Kapattı
Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel