KAYSERİSPOR, İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINA ÇIKTI

KAYSERİSPOR, İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINA ÇIKTI

KAYSERİSPOR 1-1 BALLKANİ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor, kamp programı kapsamında ikinci hazırlık maçını da yaptı. Yüksek İrtifa Merkezi’nde Ballkani ile karşılaşan Kayserispor, sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

Yukatel Kayserispor, Kosova Süper Lig şampiyonu FC Ballkani ile hazırlık maçı oynadı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle son buldu.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan müsabakada karşılıklı goller vardı. İlk yarısını 1-0 geride tamamlayan Yukatel Kayserispor ikinci yarıda attığı golle eşitliği buldu. Müsabaka karşılıklı atılan goller ile berabere bitti. Kayserispor'un yeni transferleri Bilal Bayazıt, Emrah Başsan, Majid Hosseini, Onur Bulut, Gökhan Sazdağı ve Lionel Carole bu hazırlık maçında forma giydi. Sarı Kırmızılı takımın golünü Manuel Fernandes attı.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, şöyle dedi: “Maçın adı, hazırlık maçı ve biz lige hazır hale gelmeye çalışıyoruz. Her geçen gün ligin başlayacağı süre kısalıyor. Transfer ihtiyaçlarımız var. Bütün oyuncuları kullanmaya çalışıyoruz. Lig başlayana kadar iyi bir kadro oluşturma derdimiz var. Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Savunma ve hücum anlamında bazı görmek istediklerim oluyor. Transferlerimiz çok yeni ve biraz zamana ihtiyacımız var. Bir de kadro tamiratı yapıyoruz. Hazırlık maçları bizler için önemlidir. Şimdilik iyi gidiyoruz. Transflerimiz bitince daha iyi bir Kayserispor izlettireceğiz.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek
Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı
Kayserispor’da hesaplar karıstı
Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı
Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor