Kayserispor gözünü lidere dikti

Kayserispor gözünü lidere dikti

Süper Lig’in 29.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, lider Galatasaray’a konuk olacak. Temsilcimiz, karşılaşmadan galip ayrılarak üst sıralara tırmanışını sürdürmek istiyor. 

Süper Lig’de 29.hafta karşılaşmaları, 14-15-16 Nisan’da oynanacak. Haftanın açılış karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Galatasaray’a konuk olacak. 

Kupada Fenerbahçe’ye kaybetse de ligde Ümraniyespor’u mağlup ederek moral depolayan ve puanını 44’e yükselten Yukatel Kayserispor, bu maçın ardından Galatasaray maçının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını Çarşamba günü yaptığı antrenman ile devam etti. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Taktik ağırlıklı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Teknik Direktör Çağdaş Atan, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Temsilcimiz, Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını Perşembe günü yapacağı antrenman ile sonlandıracak. 29.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 44 puanla 7.sırada yer alırken Galatasaray ise 62 puanla zirvede yer alıyor. 

Galatasaray-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 14 Nisan Cuma günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak. Karşılaşma saat 20:30’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Okul sporları kayseri minikler satranç il birinciliği

Kayserispor konya maçına hazır

Hacılar erciyesspor avantajı koruyamadı

Spor a.ş. yaz spor okulları kayıtları başladı

Melikgazi’nin yıldızı feray’a milli davet

Konya maçı için geri sayım sürüyor

Süper lig’de 37.hafta hakemleri açıklandı

Gençlik haftası başladı

Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

Kayserispor kritik virajda

Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel

Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı

Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde

Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı

Burak yılmaz’dan ‘var’ çıkışı