Kayserispor Fener’i ezberliyor

Kayserispor Fener’i ezberliyor

Süper Lig’in 31.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe’yi konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıkları devam ederken Karaman ve kurmayları, oyuncularına Fenerbahçe’yi ezberletiyor.

Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle ara verildi. Ara nedeniyle izne ayrılan Kayserisporlu futbolcular, Salı günü kulüp tesislerinde toplanmıştı. Temsilcimiz, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına Çarşamba günü yaptığı antrenman ile devam etti.

Teknik Direktör Hikmet Karaman ve kurmayları, antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yaptı. Fenerbahçe’nin eksik yönlerini anlatan Karaman, karşılaşmanın oynanacağı güne kadar Fenerbahçe’yi ezberletmek istiyor. Toplantının ardından sahaya inen sarı-kırmızılı oyuncular, 1 saat 45 dakika süren yoğun bir antrenman yaptı. Karaman, antrenman boyunca da oyunculara uyarılarda bulundu. 31.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 38 puanla 14.sırada yer alırken Fenerbahçe ise 53 puanla 3.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşması, 2 Nisan Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Kayserispor için büyük önem taşıyan karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Gençlik haftası başladı
Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı
Kayserispor’da tek hedef galibiyet
Kayserispor kritik virajda
Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel
Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı
Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde
Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı
Burak yılmaz’dan ‘var’ çıkışı
Kritik karşılaşma cumartesi günü
Mh. Kayserispor, Fener'e Direnemedi Haftayı 41 Puanda Kapattı
Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda
Gözler fener maçında