Kayserispor Fener’i ezberliyor

Kayserispor Fener’i ezberliyor

Süper Lig’in 31.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe’yi konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıkları devam ederken Karaman ve kurmayları, oyuncularına Fenerbahçe’yi ezberletiyor.

Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle ara verildi. Ara nedeniyle izne ayrılan Kayserisporlu futbolcular, Salı günü kulüp tesislerinde toplanmıştı. Temsilcimiz, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına Çarşamba günü yaptığı antrenman ile devam etti.

Teknik Direktör Hikmet Karaman ve kurmayları, antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yaptı. Fenerbahçe’nin eksik yönlerini anlatan Karaman, karşılaşmanın oynanacağı güne kadar Fenerbahçe’yi ezberletmek istiyor. Toplantının ardından sahaya inen sarı-kırmızılı oyuncular, 1 saat 45 dakika süren yoğun bir antrenman yaptı. Karaman, antrenman boyunca da oyunculara uyarılarda bulundu. 31.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 38 puanla 14.sırada yer alırken Fenerbahçe ise 53 puanla 3.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşması, 2 Nisan Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Kayserispor için büyük önem taşıyan karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

Kayserispor kritik virajda

Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel

Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı

Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde

Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı

Burak yılmaz’dan ‘var’ çıkışı

Kritik karşılaşma cumartesi günü

Mh. Kayserispor, Fener'e Direnemedi Haftayı 41 Puanda Kapattı

Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda

Gözler fener maçında

Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor