Tarih: 05.02.2021 16:40

KAYSERİSPOR, ERZURUMSPOR’A HAZIRLANIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig’in 24.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Erzurumspor’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Süper Lig’de 24.hafta karşılaşmaları, 6-7-8 Şubat’ta oynanacak. 24.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk olacak.

Süper Lig’in 23.hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden ve sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılan HES Kablo Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ara vermeden Erzurumspor maçının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, hazırlıklarını Cuma günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör Dan Petrescu gözetiminde yapılan antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Pas ve şut çalışması ile başlayan antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile son buldu. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını cumartesi günü sonlandıracak. Temsilcimizde kart cezalısı kaptan Sapunaru ve Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanan Pedro forma giyemeyecek.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 7 Ocak Pazar günü Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam ve Cem Satman hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —