Tarih: 26.10.2021 17:02

KAYSERİSPOR, ARTVİN HAZIRLIKLARI SONA ERDİ

Facebook Twitter Linked-in

KARŞILAŞMA ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 20:45’TE BAŞLAYACAK

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Artvin Hopaspor’a konuk olacak. Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşma saat 20:45’te başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan, 3.tur karşılaşmaları ile devam edecek. Yukatel Kayserispor, 3.Tur karşılaşmasında Artvin Hopaspor’u konuk edecek.

Hafta sonunda Konyaspor ile karşılaşan ve sahadan 2-0 mağlup ayrılan Kayserispor bu karşılaşmanın ardından Hopaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, karşılaşmanın hazırlıklarını salı günü gerçekleştirdiği antrenman ile sonlandırdı. İlk hedefi lig olan sarı-kırmızılı ekibin Hopaspor karşılaşmasına yedek ağırlıklı kadro ile çıkması bekleniyor. Yedek oyuncularını kupaya hazırlayan Teknik Direktör Hikmet Karaman, karşılaşmadan oyuncularının galip ayrılacağına olan inancı tam.

Yukatel Kayserispor-Artvin Hopaspor karşılaşması, 27 Ekim Çarşamba günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 20:45’te başlayacak olan karşılaşmada, Abdullah Buğra Taşkınsoy, Özcan Sultanoğlu ve Mehmet Akıncık hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —