Süper Lig’in 32.hafta karşılaşmasında Mondihome Kayserispor-Adana Demirspor’a konuk olacak. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, karşılaşma için Adana’ya gitti.
Süper Lig’de 32.hafta heyecanı başladı. 32.hafta karşılaşmasında Mondihome Kayserispor-Adana Demirspor’a konuk olacak.
31.haftayı mağlubiyetle tamamlayan ve ardından gözünü Adana karşılaşmasına çeviren Mondihome Kayserispor’da deplasmanda oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları tamamlandı. Sarı-kırmızılı ekip, son antrenmanını Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Son antrenmanın ardından Kayserispor, karşılaşma için Adana’ya gitti. Yolculuk öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Teknik Direktör Burak Yılmaz, “Şimdi önümüzde kazanmamız gereken bir maç var. Bizim için bir deplasman olacak. Ancak bu karşılaşmayı kazanmamız durumunda alt sıralardan kurtulmamız için büyük bir basamak olacak. Sizlere güveniyorum” dedi.
Adana Demirspor-Mondihome Kayserispor karşılaşması, 13 Nisan Cumartesi günü Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak karşılaşmada, Mehmet Türkmen, Yusuf Bozdoğan ve İbrahim Bozbey hakem üçlüsü görev yapacak.
Haber: Şevket Tekin
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de