KAYSERİSPOR YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ

KAYSERİSPOR YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ

EVKUR YENİ MALATYA 1-1 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 20.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Evkur Yeni Malatyaspor´a konuk oldu. Karşılaşma, 1-1´lik eşitlikle son buldu.

Yeni Malatya Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Mete Kalkavan, Süleyman Özay ve Candaş Elbil hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşma 1-1´lik eşitlikle son buldu.

Mücadele Evkur Yeni Malatyaspor´un santra vuruşu ile başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan İstikbal Mobilya Kayserispor, golü de 13.dakikada buldu. Deniz Türüç´ün sağ kanatta yaptığı ortaya iyi yükselen Kravest, kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. 19.dakika Evkur Yeni Malatayaspor, serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Aleksic, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1 yaptı. 26.dakikada Kayserisporlu Chery, ceza sahası ön çizgisinde vuruşunu yaptı, top az farkla dışarı gitti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-1 berabere sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Kayserispor´un santrası ile başladı. 74.dakikada Tiago Lopes, Bülent Cevahir´e yaptığı sert müdahale sonrası hakem Mete Kalkavan tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. 84.dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor´da Silvestre Varela oyuna dahil oldu, Hasan Hüseyin Acar oyundan çıktı. Karşılaşmanın sonunda 4 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de gol sesi çıkmadı ve ilk yarıda atılan gollerle karşılaşma 1-1 sona erdi. Kayserispor, bu skorla dördüncü beraberliğini aldı.

Haber: Şevket Tekin

Foto: İHA



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’