Tarih: 29.03.2017 16:45

KAYSERİSPOR TAM KADRO ÇALIŞTI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da, 26.haftada oynanacak olan Antalyaspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, milli takımlardan dönen oyuncular ile birlikte, Antalyaspor maçının hazırlıklarına tam kadro devam etti.
Spor Toto Süper Lig´de 26.hafta heyecanı, Akhisar Belediyespor-Başakşehir maçı ile başlayacak. Ligin 26.hafta karşılaşmasında Kayserispor, deplasmanda Antalyaspor´a konuk olacak.
Kayserispor, Antalyaspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. İdman core çalışmasıyla başladı. Dinamik ısınma, İnterval koşu, 5´e 2 top kapma, dar alan oyun ve son bölümde çift kale çalışmaları ile sona erdi. Antrenmana milli takımlardan dönen Güray Vural ve Deniz Türüç´te katıldı.
Antrenman öncesi futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Sergen Yalçın, futbolcularından Gaziantepspor mağlubiyetini unutmalarını istedi. Yalçın, sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Her takımda olduğu gibi bizimde kaybettiğimiz maçlar olacak. Bunu sorun haline getirmeyelim. Şimdi önümüzde Antalyaspor maçı var. Bu maça odaklanalım ve galibiyet alarak yeniden çıkışa geçelim.?
Antalyaspor-Kayserispor karşılaşması, 1 Nisan Cumartesi günü Antalya Stadyumu´nda oynanacak. Bu zorlu mücadele saat 19:00´da başlayacak.

Haber: Murat Turp



28 MART 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —